Здравейте пичове- алфисти. Имам следният проблем с моята Белисима. Когато вдигам предното- ляво електростъкло, вече в горно положение започва леко да излиза от улея на рамката на вратата и се налага да му помагам с ръка за да се затвори плътно. При сваляне на стъклото няма проблеми. И понеже е срамота на красавица да и помагаш с ръка, давайте съвет к'во да правим? Мислим си, че е некой водач ли, що ли.....? Сигурно е нещо дребно и щях да ходя до кобрата, но ако има друго решение моля споделете. Предварително БЛАГОДАРЯ.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Електро- стъклото се изважда от рамката на вратата!
Collapse
X
-
!!!
Какъвто и дефект да се е получил 100% се налага да си развиеш дръжките , да освободиш кората и да надникнеш вътре за да констатираш точно какво се е случило,щот така може само да гадаемеСигурен съм,че после ще се справиш и сам,но ако не можеш то тогава ще дадеш по точна преценка за дефекта!
Успех!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
-
Не бързай да разглабяш. На мен в Кобра ми решиха този проблем за 1 минута и 5 лева без сваляне на кората. Беше счупен един пластмасов водач (новият е включен в петте лева). При теб може да е и друго де, но имай предвид подобна възможност.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Не знам на 145/6 как е, но на 155 с преЭбан водач на стъклото се държи по този начин. Възможно е да се смени (на 155) без да се разкоства вратата.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Благодаря Ви симпатяги- Алфисти. Дано и на 146- та да е като 155- цата, че с тия щипки на корите....... Шъ мина да питам за проблема в Кобрата, па после ще му мисля. И без друго вчера напълних климатика и сега много, много не барам джамците. Все пак всичко по манекенката трябва да е OK.Alfa Romeo- Junior 1.4 TS 16V, 1998 year.
Comment
-
На моята 145 не беше голяма драма свалянето на корите! И после като ги сложихме обратно си заспа! Все едно не сме ги сваляли. Щипките влизат в пластмасови легла във вратата и не се чупят или нараняват. Абе това беше най-лесната част при манипулацията която правихме.Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98
Comment
-
Скъсани уши на фиксаторите вътре във вратата
Голям зор беше да извадим фиксаторите от вратите без да се сваля нищо друго освен кората.. водачите на стъклата много пречеха
Edit: Моето ляво стъкло при затваряне - в крайното положение проскърцва. А когато е свалено наполовина (без значение точно къде се намира, стига да не е свалено докрай) при минаване през дупки пак проскърцва.. много неприятно. Дясното ми стъкло сякаш не прави такива работи.Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
Comment
-
Първоначално публикувано от Junior 146Благодарско за информацията Bodom. Ще трябва и аз да проверя за какво става въпрос. А в Кобрата ли ходи или сам запретна ръкави?аз само помагах
Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
Comment
Comment